\
Dashboard CRM forenkler din hverdag
Ønsker du å øke produktiviteten og bidra til bedre samhandling mellom
medarbeidere kan Dashboard CRM gi deg mulighet for kontroll over det som foregår i din virksomhet. Dashboard CRM gir bedre utnyttelse av ressurser, enkel arkivering, oversikt over informasjon og enkel gjenfinning.

Viktige informasjonen bør enkelt kunne finnes når medarbeiderne trenger den, med Dashboard CRM har søkemuligheter i all arkivert informasjon, også e-post og skanninger fra kopimaskinen - uavhengig kontaktperson, avdelinger og forretningsområder. Det sentrale adresseregisteret er viktig for alle virksomheter, med Dashboard CRM får du det. Her lagrer du informasjon om kunder, potensielle kunder og leverandører, alt på ett og samme sted - det frigjør tid. For brukeren gir dette tilgang til komplette firma og adresseopplysninger, kontaktinformasjon og historikk, dokumenter inkludert e-post korrespondanse og arkiverte skanninger.

Integrasjon
Dasboard CRM lager informasjon i MS SQL Server og gir det muligheten for å hente data fra andre kilder, som for eksempel fra økonomisystemet eller andre systemer. NetPower har langt erfaring med integrasjon og kan hjelpe deg med alt fra enkle spørringer til mer komplekse integrasjoner.

For alle virksomheter er det viktig at informasjon er tilgjengelig -Dashboard CRM gir deg dette på en enkel og effektiv måte.

NetPower håndterer hele prosessen
NetPower har lang erfaring med implementering av programvare og kan hjelp dere fra installasjon, implementering, rutinebeskriver, opplæring og oppfølging.